Skip to main content

And we’re back! (en geherhuisvest)

Pfieuw, dat was een lange sabbaticalweek. Eerst en vooral dit: bedankt voor de talloze mails die ik kreeg met de vraag om voort te doen, en met de vraag hoe het met me was. Ik heb niet iedereen kunnen antwoorden, en nochtans ben ik een beleefde jongen. Niet van mijn gewoonte. Sorry sorry sorry dus.

Waarom was het hier zo stil? Wel, daar zijn enkele goede redenen voor, en dat zijn de volgende:

 • We zijn verhuisd! Net na mijn vorige post hebben we een huisje gezien waarin we nu wonen. Geen koophuis (het blijft ondoenbaar), maar wel een huurhuis. Met 3 slaapkamers! Een keuken! Een badkamer! Een leefkamer en een eetkamer! Ook nog een keuken! Een knoert van een kelder en een berging! Ook nog een bureau van waaruit ik nu, op dit eigenste moment, deze post aan het schrijven ben. Na de beslissing om te huren begon er een heel gedoe van verhuizen, aankopen, verkopen, plaatsbeschrijvingen, verfwerken en meer van dat. Daarover de komende weken weer. Oh ja, het huis heeft ook een tuin. Met trossen, trossen, trossen druiven. Kilo’s! Free food! Love it
 • De gezondheid was ook een beetje op de sukkel. Maar ik ben er weer helemaal bovenop! Dankjewel!
 • Ik vroeg me ook af hoe het nu met deze site verder moest. En daar ben ik ook uit. Gewoon weer terug naar de basis, en dat is: schrijven over centen in de grote en kleine dingen van het leven. Bovendien op een ongedwongen manier. Dat vind ik het leukste, en als ik zo de artikels die er al staan herlees lijkt het mij ook dat jullie dat ook leuk vinden. Dus daar gaan we weer naartoe. Mijn grotere levensbeschouwelijke dingen en visies komen dan wel eens op een andere site, misschien, ooit.

Dus alle denk- en sjouwwerk achter de rug. Bovendien een mooie vakantie die ook zonet achter de rug is. Veel achter de rug, en een open vlakte voor me. Vol goede moed gaan we er terug tegenaan, en ik hoop jullie ook weer massaal weer te zien verschijnen op deze site.

Inspiratie genoeg, zin genoeg, tijd genoeg. En ook nog plaats genoeg. Meer moet dat niet zijn, we vliegen erin. Zondag beginnen we er terug aan.

Tot dan!

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 gedachten over “And we’re back! (en geherhuisvest)

 1. Hé wat leuk. Heb toevallig vandaag aan je blog gedacht. Of je nog terugkwam of met de noorderzon vertrokken was. hahaha Welkom terug. ;-)

 2. dat is goed nieuws allemaal, vooral dat je gezondheid weer lekker aantrekt.
  Ik blijf je lezen en verheug me op de toekomende posts!

 3. Hallo Pedro!!!
  Fijn dat je terug bent van weggeweest!!! Bij ons was het al een beetje paniek…;
  Zou hij naar het buitenland vertrokken zijn? Of heeft hij iets ernstigs voor, Toch niks aan de hand in de familie? Of????
  Maar allee, ge zijt terug! We kijken vol ongeduld uit naar je volgende posts!!!!

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten