Skip to main content

Daar ben ik weer (weer)

Tja, in mijn vorige post had ik het over “enkele dagen” afwezigheid, omwille van de geboorte van mijn geweldige dochter. Het zijn er uiteindelijk 304 geworden. Dat zijn er nog altijd “enkele”, maar wel veel “enkele”. Dus gelogen heb ik niet, maar het zijn er wel meer geworden dan oorspronkelijk gedacht.

Hoe dat komt? Wel, eerst en vooral staat je leven ondersteboven, en ben je dat zelf ook, door de geboorte van je eerste nakomeling. Het hoofd stond niet naar bloggen, en dan deed ik dat ook niet.

Vervolgens krijg je wel weer wat zin, maar heb je eigenlijk de tijd niet. Niet omdat je geen tijd zou kunnen maken, maar met dat kindje bezig zijn is gewoon heel fijn, en vermoeiend. Dus dan kwam het er ook weer niet van.

Toen ik dan een tijdje geleden de draad weer wilde oppakken, merkte ik dat de layout niet meer echt hedendaags was, vooral dan op technisch vlak. Tegenwoordig surfen jullie met z’n allen mobiel, bende hipsters dat jullie zijn, en de site was daar niet op voorbereid. Dat was dus geen zicht, het schrok waarschijnlijk zelfs lezers af, en dan liet ik het ook maar zo.

Maar nu, vandaag, op dit eigenste moment, is het tijd voor de wederopstanding, de glorieuze terugkeer, de fenomenale comeback en de verrijzenis uit zijn eigen as van deze website. Nog steeds teljecenten.be, met een nieuwe layout (die nu wel leesbaar is op mobiele toestellen), en ook wel een beetje een ander opzet: ik wil terug gewoon fijne tekstjes schrijven. De encyclopedie van het huishoudboekhouden zijn, dat hoeft niet meer. Het bezorgde me veel werk en veel vragen die ik onmogelijk allemaal deftig kon beantwoorden. Maar die encyclopedie, die komt er ooit nog wel.

Maar nu, nu gaat het gewoon weer over alledaagse dingen gaan die met geld te maken hebben. Soms van ver, soms van akelig dichtbij. Ik kijk er alvast naar uit, kom morgen zeker kijken, want dan gaan we terug van start.

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

7 gedachten over “Daar ben ik weer (weer)

  1. Awel Pedro, het is lang geleden en ik had de hoop al opgegeven maar de bookmark naar je site nog niet gewist… En daar is hij terug. En ja, dit worst gelezen via de smartphone dus bedankt voor de nieuwe layout :)

    En schrijven nu, ben benieuwd wat je uit de hoed gaat toveren. Misschien wordt je wel de “voor hetzelfde geld” van de blogwereld.

    1. Of misschien wordt “voor hetzelfde geld” wel de teljecenten van de televisiewereld? Time will tell

  2. Ja, kinderen (in jou geval eentje) vragen heel wat energie en de tijd vliegt inderdaad :-) Het toeval wil dat ik je gisteren nog vernoemde tegen een vriendin/collega. Ik ben dus suuuuuperblij dat je terug bent!

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten