Skip to main content

Een nieuwe snoet!

Voor de website! Aha. “Waarom was dat nu nodig, Pedro?” Welnu, we gaan dat eens uitleggen. Ik vond de vorige layout maar wat povertjes, maar vooral onpraktisch om mee te werken.

Dus heb ik me de afgelopen dagen wat bezig gehouden met het zoeken naar een nieuw thema dat aan al mijn wensen voldoet. En gevonden ook nog! Voor de ge├»nteresseerden: het is het “thesis” thema. Enorm aanpasbaar, vlot om mee te werken. Dus door al dat geknoei stond de site de afgelopen dagen af en toe op “maintenance mode”. Net als deze hele zaterdagmorgen. Mijn excuses voor het ongemak, maar het ging niet anders.

Ok, en wat is er nu precies veranderd?

  • De laatste post staat vanaf nu helemaal, integraal en zonder onderbrekingen op de homepagina. Dat bespaart je het doorklikken, dus ik zal niet diegene zijn die je muis onnodig doet verslijten. Wil je reageren, dan moet je wel nog doorklikken.
  • Geen advertenties meer in de teksten. Dat is mooier, leest vlotter en geeft mij de mogelijkheid om wat meer afbeeldingen enzo in te voegen, wat de site dan weer kleurrijker maakt.
  • Enkele enorme knoppen, links op je scherm.
    • Door op de eerste te klikken kom je op facebook terecht, alwaar je teljecenten.be “leuk” (wat een vreselijk woord, eigenlijk) kan vinden. En ik wil je ook vragen, zelfs opdragen moest ik kunnen, om dat te doen. Want dat streelt mijn ego, maar op die manier krijg je in je facebookaccount altijd een seintje als de site een nieuw artikel gebaard heeft. Ik vraag me trouwens af hoe andere sites aan zoveel “likes” komen. Als ik mijn statistieken bekijk, dan heb ik sinds de start (februari) al 60.000 bezoekers gehad, waarvan de helft unieke bezoekers. Dus velen keren terug, maar slechts 14 onder hen vinden het hier leuk. Bizar. Nuja, genoeg gehengeld naar een “like”, maar ik zou het wel leuk vinden.
    • De tweede is mijn twitter account. Daar komt automatisch een berichtje als er een nieuw artikel is, en ik wil die in de toekomst nog actiever gaan gebruiken om interessante links en van die dingen door te sturen.
    • de laatste is de RSS knop om je te abonneren op de feed van deze site. Weet je niet wat dat betekent? Dat is niet erg, google is je vriend.

Voor de rest is er niet zo heel veel veranderd, maar het nieuwe thema bespaart mij een hoop werk en ergernis, dus die tijd kunnen we in de artikels steken. Het nieuwe streefdoel: om de dag.

Opmerkingen over de nieuwe layout? Foutjes gevonden? Of gewoon een ideetje om het er toch nog net iets beter te laten uitzien? Laat het hieronder weten.

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Een gedachte over “Een nieuwe snoet!

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten