Skip to main content

Ik ga de bestanden herwerken

Jaja, helemaal van nul beginnen!  Waarom? Omdat ik daar zin in heb, maar vooral omdat ik via mail heel wat reacties gekregen heb. Geen negatieve reacties, want die mensen hun huis ga ik platbranden, maar toch reacties. Wat ik me trouwens afvraag: waarom mailen jullie en laten jullie niets achter op de site? Geen idee, het moet iets eigenaardigs aan de mens zijn.

Anyway, we gaan dat dus helemaal hermaken, en ik hoop dat in het weekend van 10 maart te kunnen doen, tenzij ik bij de bomma op de koffie moet, dan kan het nog even langer duren. Want de bomma, dat is me er eentje. Koffie slurpen, daar geraak je niet onderuit.

Heb je dus al eens geploeterd met de huidige bestanden, en heb jij daar ook opmerkingen over, of tips om te verbeteren, laat het me dan hieronder weten. Volgende zaken zullen sowieso toegevoegd worden:

 • een “criteria” tabel. Hierin geef je je loon in, éénmalig, en dan komt dat helemaal goed
 • makkelijker te bewerken formules
 • meer vrijheid om te doen en te laten wat je wil met je overschotten van leefgeld en/of vaste kosten
 • een zachtere layout
 • grafiekjes

Nog tips, verzoeken, wensen of van die dingen, laat ze hier dan weten. Inschrijvingen worden afgesloten op 9 maart, 21u. Waarom om 21u? Omdat het mijn site is en ik hier de regels bepaal. Wil je een andere deadline, begin dan je eigen site (jaja, slechte dag gehad op het werk en daar heb ik niets te zeggen, en Da Girl mag ik ook al geen bevelen geven, de schat).

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 gedachten over “Ik ga de bestanden herwerken

 1. wat ook handig zou zijn: een maandelijks rapport dat automatisch gegenereerd wordt. Een overzichtje om af te printen dus (met grafiekjes als het even kan)

 2. Die maaltijdcheques maken het toch ingewikkeld. Tip: creëer er een “virtuele” rekening voor. Gebudgetteerd startsaldo = 0 en gebudgetteerd eindsaldo = 0. Krijg je de maaltijdcheques, dan stort je die bij op die “rekening”, en op het einde van de maand zijn die op

 3. een overzicht van de uitgevoerde stortingen. Je schrijft veel over tussen je rekeningen, dus het zou makkelijk zijn om daar een overzichtje van te hebben

 4. Enig idee wanneer je rond bent met de herwerking? Ik zou me er graag eens mee beginnen bezig houden, maar dan liefst onmiddelijk met de juiste bestanden…

  Interessant werk alleszins! Keep it up!

  1. ben er nu volop mee bezig. Ik verwacht ze dit weekend (10-11 maart) klaar te hebben.

   Er zal 1 bestand zeker beschikbaar zijn (2 personen, alles in 1 pot, maaltijdcheques)

   volgende bestanden zullen nog volgen (hopelijk maximaal een week later)

   2 personen – alles in 1 pot – geen maaltijdcheques
   2 personen – elk betaald evenveel aan gemeenschappelijke pot – maaltijdcheques
   1 persoon – maaltijdcheques
   1 persoon – geen maaltijdcheques

   Hou de site in de gaten, of weet het direct via twitter of rss als de bestanden er zijn.

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten