Skip to main content

Ik leef nog (update)

Het was hier de afgelopen dagen wat stil, maar ik leef nog. Ik heb me gewoon elke avond bezig gehouden om een bestand te maken waar jullie ook wat mee zijn. Ook de handleiding is volledig herschreven.

Ik heb zoveel mogelijk met jullie opmerkingen en tips rekening gehouden, en ik ben er bijna zeker van dat dit voor velen een nuttig bestand zal zijn. Er worden nog verschillende versies gemaakt voor koppels die niet alle inkomsten in één pot steken, en ook voor alleenstaanden.

Maar geef me even de tijd om te bekomen. En kijk eens wat je van het nieuwe bestand vindt. Je vindt alles onder de categorie “huishoudbudget”.

Het zou veel gebruiksvriendelijker moeten zijn, en het maakt mooie rapportjes..

Veel plezier ermee!

UPDATE 15/03/2012: alle fouten eruit gehaald, bestanden direct terug te vinden onder “downloads“. Enkel nog een bestand maken voor onze alleenstaande vrienden, en dan kan ik me terug bezighouden met bloggen. Want die excel, dat wordt een mens ook eens teveel.

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Ik leef nog (update)

  1. Meteen eens afhalen en op het gemak bekijken.
    Lijkt me ideaal om een goede leidraad te hebben wanneer mijn vriendin en ik binnenkort gaan samenwonen …

  2. wow, ziet er zééér goed uit. Bedankt! Ik kan niet wachten op je andere bestanden (koppel dat niet alles in 1 pot gooit). Keep up the good work!

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten