Skip to main content

Mooie korting bij one.com

Dit is niet van mijn gewoonte, ik ga het al onmiddellijk zeggen. En ik zeg er ook al onmiddellijk bij dat ik er zelf niets aan verdien. Ik ga ervan uit dat iedereen wel op zoek kan gaan naar kortingen, en er zijn genoeg sites die daar een overzicht van geven. Maar hier ligt het anders: ik beschik over de promotiecodes. Ik heb ook geen idee of iemand hier in geïnteresseerd is. Maar de promotiecodes zijn 27,83 euro waard. Wie dus van plan is om een eigen website te beginnen kan ik hier gelukkig mee maken. Geen idee of er tussen de lezers iemand zit die dit van plan is.

Wat is er aan de hand? One.com, mijn hostingprovider, heeft onlangs zijn miljoenste klant ontvangen. Fijn voor hen, hoera! En om dat te vieren geven ze elke domeinnaamhouder een kortingscode voor een nieuw hostingpakket. Ik heb twee domeinnamen, en beschik dus over twee kortingcodes.

Hoeveel korting?

De opstart van een nieuw hostingpakket (domeinnaam + webspace) kost normaalgezien 42,35 euro. Hiervoor krijg je een domeinnaam en 5 GB webspace gedurende 1 jaar. Na 1 jaar betaal je nog 27,83 euro voor de volgende jaren. Het eerste jaar is dus duurder omwille van de opstartkosten.

De kortingcodes die one.com nu uitdeelt zorgen ervoor dat je voor het eerste jaar slechts 15,42 euro betaalt. Een korting van 27,83 euro. Dit houdt in dat je enkel de opstartkosten betaalt, en dat je de domeinnaam en de hosting gratis krijgt gedurende het eerste jaar.

Hoe werkt het?

Even uit de mail van one.com:

Ga naar www.one.com en bestel uw 5GB webhosting pakket. Wanneer u wordt gevraagd om een “prepaid vouchercode”, klik dan op “Ja” en voer de code in. De prijs zal dan direct worden aangepast. Deze aanbieding is maar 14 dagen geldig en deze unieke prepaid vouchercode kunt u maar voor één 5 GB bestelling gebruiken.

Ik wil, ik wil!

Wil je zo’n promocode, laat hieronder dan even een reactie achter. Als er meer dan twee reacties zijn, dan worden ze uitgeloot via random.org. Zorg dat je reageert met een mailadres waarop ik je kan bereiken (enkel ik zie dat, de lezers niet). Doe dit voor vrijdag, 12u.

Oh ja: wie niet geïnteresseerd is: gelieve niet te reageren. Als ik moet loten maakt het dat alleen maar ingewikkelder.

Ik hoop dat ik iemand gelukkig kan maken. Heb je nog vragen hierover: stuur me dan even een mailtje: pedro@teljecenten.be

Zo, tot morgen!

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 gedachten over “Mooie korting bij one.com

 1. Wat een leuke actie! ik wil met een paar dagen een domein registreren en ben dus erg geïnteresseerd

 2. Ja dat zou leuk zijn! Ik wou net een domein registreren toen ik nog eventjes naar promocodes zocht… Dus die zou zeker welkom zijn!

 3. 2 kandidaten en 2 codes, mooier kan het niet passen. Zo dadelijk in jullie mailbox: de promotiecodes!

 4. Voor de liefhebbers nog een kortingcode om te gebruiken bij One.com

  Krijg een 5 GB webhostingpakket inclusief domein 1 jaar GRATIS!

  Er is veel gebeurd sinds u voor het laatst van onze diensten gebruik heeft gemaakt. Wij willen u graag opnieuw welkom heten bij One.com. Wij bieden u daarom een gratis 5 GB webhostingpakket inclusief domein aan voor 1 jaar. U hoeft alleen de oprichtkosten (EUR 14,52) te betalen. Hierbij uw unieke prepaid vouchercode om gebruik te maken van deze aanbieding:

  Prepaid vouchercode: STTNOVJGQEAQCRCF

 5. Hoi ik zou ook heel graag de vouchercode hebben gehad, dus bij deze ;-)

  Alvast bedankt

  Grtjs Martine

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten