Skip to main content

Ook de site suikervrij

Na enkele dagen niet te snoepen heb ik hopen energie. Vandaag besloot ik dan ook om wat aan de layout van de site te werken. Alvast mijn excuses voor diegenen die vandaag allerlei rare dingen gezien hebben omdat ik aan het klooien was.

Maar dat is dus voorbij, de site zal zo wel even blijven zoals hij is. Maar waarom ben ik beginnen prutsen?

Welnu, de leesbaarheid was niet optimaal. De site was enorm breed, en ik merkte dat ik moeite had om m’n eigen artikels te lezen. Dus dan maar wat opgezocht en wat tips gevonden om de juiste breedte en grootte van de tekst te bepalen. En ik moet zeggen, het leest een stuk vlotter.

Door de aanpassingen is de site ook veel makkelijker te lezen op tablets en andere hippe dingen. Als ik op m’n eigen tablet keek, dan zag het er allemaal wat raar uit. Maar ook dat is verleden tijd.

Nog een gevolg: minder plaats om te schrijven zou moeten leiden tot minder gezever. Meer to-the-point dus. Kort, krachtig! Yeah!

Anyhow, ik ben redelijk tevreden van het resultaat. Ik hoop dat jij, als mooie, lieve en fantastische lezer, ook een meer aangename tijd krijgt op deze site. Inhoud alleen is niet voldoende, jij verdient ook een min of meer fijne ervaring, voor zover dat in mijn mogelijkheden ligt.

Uiteraard ben ik geen grafisch ontwerper, dus ik trek mijn plan. Dat kan ook betekenen dat er in de toekomst af en toe nog eens wat aanpassingen komen. Helemaal “af” is zo’n ontwerp nooit.

Oh ja: waarom al dat groen? Omdat dat rustig is voor de ogen én omdat het de kleur is van het geld. Dubbel gewonnen!

Ik hoor graag wat jij ervan vindt. Kritiek mag, maar dan gaarne opbouwend. Morgen terug een gewoon artikel, zo rond de middag. Ik hoop jullie ook dan weer in grote getale terug te zien.

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

9 gedachten over “Ook de site suikervrij

 1. Mooie,heldere site is het geworden. Inderdaad ook prettiger leesbaar, al heb ik dat nooit het belangrijkste gevonden! (Koos ook nooit het (aller)knapste meisje in de klas, maar de leukste..!). Ga zo door!

  1. Fijn dat te horen. Ik zal proberen om van deze site de knapste en de leukste te maken. Maar ze kan nog wat kuren hebben, zo af en toe.

 2. Ik vind het nogal felgroen, ‘t doet me denken aan mijn werk.

  En ‘k vond de vorige breedte mooier, maar ik kijk dan ook op een 17 inch :-)

  Maar ‘t is de inhoud die telt ;-)

 3. Ik vind het ook eigenlijk veel te fel groen. pfff schittert op mijn scherm. En de gele balk hierboven, soort reclame, helemaal. (ik geloof dat ik oud word)

 4. @ vlijtig: iets minder fel groen gebruikt. Dat geel ding (waarmee mensen kunnen inschrijven op mijn nieuwsbrief) is naar onder verplaatst bij elk artikel. De grote advertentie vervangen door een kleine. Hopende u hiermee van dienst geweest te zijn groet ik u,

  Pedro ;)

  (je had gelijk hoor, te fel groen)

  1. Sorry als ik iets te fel gereageerd heb. Was niet te bedoeling. Maar is wel een hele verbetering.

   1. Geen probleem hoor. Je had gewoon gelijk, en daarom ook dat ik de mensen hun mening vroeg. Als je daar zo een ganse dag mee bezig bent, dan zie je het soms niet meer. Dus dankjewel!

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten