Skip to main content

Teljecenten is jarig, hoera hoera!

Het was een lezer die me er attent op maakte, ikzelf was het helemaal vergeten: deze site is zonet 1 jaar geworden. Een mooi moment voor een terugblik. Wat is er in dat jaar gebeurd? Hoeveel bezoekers zijn er zo langsgekomen? En wat hebben we zoal geleerd?

Wel, eerst dat laatste: wat hebben we geleerd? Dat zo’n site toch wel veel tijd kost, zeker in het begin. Je moet ‘m promoten, je moet dat technisch op de rails krijgen, je moet een stijl zoeken. Dat heeft toch zo’n goed half jaar geduurd, maar nu ben ik zelf tevreden over de technische kant van de zaak, de layout en de frequentie van posts. Ik ben erin geslaagd om de site te krijgen zoals ik het voor ogen had, maar dat heeft verdorie veel tijd gekost. En niets is definitief, dus als ik morgen iets in mijn hoofd krijg kan het allemaal weer vanaf nul beginnen.

Maar ik doe dat graag, dus geen klachten. Op dat jaar tijd zijn er 155 artikels op deze site gekomen, en jullie hebben daar in totaal 1.177 keer op gereageerd. Dus 1.177 keer een mailtje in mijn mailbox met de melding dat er een nieuwe reactie was. Als je weet dat ik dat leuk vind, zo’n reactie, dan weet je ook dat ik 1.177 keer een vreugdedansje heb gemaakt in het afgelopen jaar. So I think I can dance.

Nu, niet alle reacties waren even lovend, maar dat is niet erg. Ik kan wel wat hebben, als het maar beleefd blijft. En vaak hebben die reacties me aan het denken gezet, en ik doe dat graag, dat denken.

En wat is er zoal gebeurd? Heel wat, en ik heb hieronder een eigen selectie gezet van artikels waar ik veel plezier aan gehad heb, zowel bij het schrijven als bij de reacties erop:

Dat was zo’n beetje het afgelopen jaar, en meer dan 80.000 unieke bezoekers hebben dat allemaal vanop de eerste rij kunnen meemaken.

En 2013, wat zal dat zoal brengen voor de site? Geen idee, maar we blijven voortdoen. En ik hoop dat de lezers in even grote getale blijven toestromen. Niet zozeer voor m’n ego, al wordt dat graag gestreeld, maar vooral omdat jullie inbreng mij enorm inspireert. Waarvoor dank dus.

Oh, en ik bepaal niet alleen wat er hier gebeurt. Heb je dus suggesties, klachten, tips of vragen: laat het hieronder weten. Of mail me, of kom me zoeken op facebook, en ik zit zelfs op twitter zelfs tegenwoordig.

En delen maar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

11 gedachten over “Teljecenten is jarig, hoera hoera!

 1. Gefeliciteerd!! Ik ben je blog ongeveer een maand geleden via via tegengekomen en volg hem sindsdien. Vind het erg leuk om je belevenissen te volgen :) Dus ga zo door ;)

 2. Van Harte Pedro! Ga vooral zo door, een erg leuk en interessant blog. Vooral ook door de serieusheid van de onderwerpen en de lichtheid van de behandeling ervan! De juiste toon en vorm!

 3. Proficiat met je eerste verjaardag (of toch deze van je site)!
  Alweer reden om te feesten (yes! voorzie dit maar in je budget volgend jaar) en een kaartje uit te blazen.

  Doe zo verder! Leuke posts om te lezen! I like!

 4. Van harte gefeliciteerd met je 1e lustrum. Ik blijf je volgen.
  Vind het altijd leuk om te lezen hoe het jou en DaGirl vergaat per maand. Dat heb je eigenlijk niet meer bijgewerkt.
  Ga in ieder geval zo door. Nogmaals van harte.

 5. Proficiat met de eerste verjaardag van je “kindje”. Je hebt echt een schitterende en grappige schrijfstijl, daar kunnen de journalisten van de serieuze financiële pers nog iets van opsteken.
  Keep up the good work, Pedro! We love you! (puur platonisch uiteraard :p)

 6. Gefeliciteerd Pedro, ik lees altijd met heel veel plezier je artikels, vooral jouw schrijfstijl vind ik schitterend. Jouw schrijfseles brengen mij regelmatig aan het lachen.
  Doe vooral zo voort, ik weet zeker dat ik nog heel wat kan bijleren.
  :-)

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten